корисниците

Како да им се пристапи на корисниците денес?

Во модерното време кога корисничките навики бргу се менуваат, корисниците бараат се повеќе од брендовите а 84% од милениумците го игнорираат традиционалниот маркетинг, компаниите имаат шанса да ги реобмислат своите…
Прочитај

Како успешните бизниси стигнале до нивните милијарда долари?

Одличниот дизајн е едноставен, убав и лесен за употреба. Одговара на потребите на корисникот, едноставно функционира. На страна од овие карактеристики, како можеме да знаеме дали еден дизајн е „добар“?…
Прочитај

Трасформирајте го успешно вашиот начин на продажба заедно со нови современи алатки

Design Thinking е комплексен пристап од неколку чекори кој се базира на емпатија, љубопитност и е кориснички- ориентиран. Тимовите кои вклучиле Design Thinking во продажбата стигнале до 100% покачување на…
Прочитај

Стратегија за нов начин на работа на Вашиот бизнис

Design Thinking процесот молњевито навлегува во бизнисите.  Тој се раѓа со цел да воведе позитивни социјални промени. Со родно место во Силиконската Долина, многу брзо се населува насекаде, присутен е…
Прочитај
4 pricini za uspesno vodenje na biznisot so Design Thinking

4 начини за успешно водење на Вашиот бизнис применувајќи го Design Thinking процесот

  Водењето на бизнис е доста комплексно. Од постојано менување на деловната динамика, управување со повеќе чинители, задоволување на растечките потреби на клиентите, сè до справување со непозната иднина; сопствениците…
Прочитај
Virtuelen Design Thinking team buidling

Моќта на Виртуелниот Design Thinking тим билдинг води до ефикасни и сплотени тимови

Многумина од нас се се уште дел од тимовите кои се моментално одвоени, можеби само локациски, но можеби и со различни временски зони. Без оглед каде е вашиот тим, градењето…
Прочитај