Зошто Design Thinking е најдобриот рецепт за модерните технологии

 “Дизајнот не е во изгледот на продуктот, туку во тоа како продуктот функционира.” –  Стив Џобс Design Thinking е емпатски когнитивен пристап чија почетна точка е емпатијата, а крајна цел одличното…
Прочитај