Вистински кориснички приказни

Корисничка приказна е лесен метод за брзо разбирање на прашањата: „кој“, „што“ и „зошто“ во поглед на побарувачката на продуктот. Со други зборови, корисничките приказни се идеи и барања што…
Прочитај

Десет документарни филмови кои поттикнуваат креативност

Креативноста е заразна, пренесете ја на другите! – Алберт Ајнштајн Креативноста не е вродена вештина, туку вештина која ја поттикнуваме, негуваме и развиваме со постојано создавање и креирање. Затоа, наместо…
Прочитај