storytelling

STORYTELLING – Најбараната “мека” вештина на денешницата

Кога бевме деца, нашите родители ни раскажуваа приказни пред спиење. Секој од нас имал своја омилена приказна која задолжително се раскажувала и по неколку пати на ден. Преку приказните за…
Прочитај